Privatistskoler i Norge

Sonans nettstudier


Med nettstudier hos Sonans, kan du studere når du vil og i ditt eget tempo. Alt du lærer er rettet mot eksamen, og du får hele tiden god oppfølging fra lærere og rådgivere.


Nettstudiene inneholder alle obligatoriske fellesfag, og en rekke programfag innenfor realfag, samfunnsfag, økonomi og språk. Alle kursene er laget for at du skal lykkes på eksamen, og bygget opp rundt offentlig godkjente kompetansemål.

Sonans følger deg opp underveis, akkurat som om du skulle vært på en av deres skoler. Lærerne retter og kommenterer oppgaver du sender inn, og svarer på spørsmål i fagforum. Rådgiverne hjelper deg med å finne ut hvilke nettstudier du trenger før du starter, og er tilgjengelige helt til du er ferdig med kursene. Vi tar gjerne en prat, også etter at du er ferdig med eksamen!

Filmer


Det visuelle er viktig når du skal lære, derfor bruker Sonans mye video for å lære deg fagene. For eksempel blir matematiske problemstillinger og kjemiske prosesser på labben forklart med filmer.

Online undervisning


Du kan også delta i “live” undervisning, via nettløsningen GoToWebinar. Dette arrangeres 5 – 10 ganger per semester avhengig av hvilket fag du tar. Her går nettlæreren din gjennom teori og oppgaver som er viktig til eksamen, og du har mulighet til å stille spørsmål underveis. Du kan bruke PC, MAC, nettbrett eller smarttelefon. Opptak av «timen» kan sees i etterkant så mange ganger du ønsker.

Kilde: sonans.no