Privatistskoler i Norge

Bjørknes Privatskole


Bjørknes Privatskole er en privatistskole som tilbyr både klasseromsundervisning og nettundervisning. Bjørknes Privatskole har over 60 års erfaring med å tilby privatister undervisning, et meget godt læringsmiljø og motiverte medelever. Forholdene legges til rette for at du skal være best mulig forberedt til eksamen. 

I lokalene på Frogner i Oslo tilbys klasseromsundervisning i de fleste studiespesialiserende fag. For full fagoversikt kan du besøke hjemmesiden. Undervisning foregår fra kl.08.30 om morgenen til kl.21.00 på kvelden. Skolen er også åpen for lesing i helgene. Bjørknes Privatskole har lang erfaring med privatistundervisning og de ansatte har høy kompetanse. Alle studenter får god oppfølging og som student har man tilgang til rådgivning året rundt.

Hvis du har behov for fleksibilitet kan nettundervisning være noe for deg. Bjørknes Privatskole tilbyr nettundervisning i norsk, engelsk, samfunnsfag, historie, naturfag, psykologi 1 og matematikk 1P + 2P. Hvis du er interessert i å ta nettundervisning i realfag samarbeider Bjørknes Privatskole med NKI om disse fagene.

Skolestart og søknadsfrist


Bjørknes Privatskole har skolestart i august og januar. Det er ingen søknadsfrist, og studenter tas opp helt frem til skolestart eller til klassene er fulle. Det anbefales likevel å søke tidlig, da det er større sannsynlighet for at det er ledige plasser i fagene du ønsker. Hvis du søker tidlig har du i tillegg flere alternativer når det kommer til timeplan.

Bestill en rådgivningstime


Er du usikker på hvilke fag du trenger for å komme inn på det studiet du ønsker, kan Bjørknes Privatskoles erfarne rådgivere være behjelpelige. De vil se på dine ønsker og sette sammen en timeplan for deg. På hjemmesiden kan du bestille en rådgivningstime. Å ha en rådgivningstime er gratis og uforpliktende og du kan velge mellom rådgivning via telefon eller personlig oppmøte på skolen. Å ta opp fag som privatist er utfordrende, men Bjørknes Privatskole legger til rette for at du skal lykkes.

Vil du vite mer?


Besøk hjemmesiden eller ta kontakt på mail eller telefon 23 08 60 60.

Kilde: bjorknesprivatskole.no