Privatistskoler i Norge

Sonans


Sonans er skolen for deg som skal ta fag som privatist - enten på skole eller på nett.

Trenger du bedre karakterer, eller mangler du kanskje fag? Som privatist hos Sonans, er du sikret engasjerende lærere og undervisning som er spisset mot eksamen.

Privatist i klasserom


Dagene i klasserommet for deg som er privatist, består først og fremst av forelesning. I fag hvor det er nødvendig, blir det også satt av tid til løsning av oppgaver. Lærerne dine vet godt hva det vil si å være privatist. De vet hva som er viktig for å gjøre det bra på privatisteksamen, og legger opp undervisningen etter det. Tidligere eksamensoppgaver blir ofte brukt som eksempler.

Rådgiving – også underveis


Hos Sonans kan du få gratis rådgiving og karakteranalyse før du starter. Da kan du få bekreftet valgene dine, eller få hjelp til å finne nye løsninger før du bestemmer deg for å bli privatist. Du velger selv om du vil ha rådgivning på skole, eller om du vil ha digital rådgivning. 

Jobb med andre privatister


Du lykkes best hvis du jobber sammen med noen. Derfor er alt lagt til rette for kollokvie- og gruppearbeid på skolene våre, med egne rom dere kan arbeide i. Trenger du hjelp til å komme i gang, er det bare å spørre læreren din.

Sonans har skoler i Bergen, Drammen, Haugesund, Kristiansand, Oslo, Porsgrunn, Stavanger, Tromsø og Trondheim..

Ønsker du å kombinere klasseromsundervisning med nettstudier, legges det til rette for det.

Kilde: sonans.no